Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurKijk ook eens op www.natuurspoor.nlPaddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 44.192.254.173
Bezoekers= 1983285     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 26 sep 2023 t/m 02 oct 2023

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 51 t/m 60 (totaal=130)
[2009-05-08 22:05:23] Deze week heb ik de Kampina wandeling (van Boxtel naar Oisterwijk) toegevoegd met behulp van een door mij gemaakt php programma. Dit programma bespaart mij werkt met het maken van de de standaard code die nodig is om een webpagina te laten zien en verder voegt deze de fotobestanden toe aan de webpagina. Als extra kan ik dan nog teksten toevoegen, en indien nodig, kan ik de volgorde van de plaatjes aanpassen. Eigenlijk was dit php programma bedoeld om vrij eenvoudig een nieuwspagina te maken met op de hoofdpagina het belangrijkste cq het meest recente nieuws zonder het werk om dat letterlijk te plaatsen. Bijgaand nog een voorbeeld van verbijstering, is dit echt van deze tijd?

[2009-04-17 13:08:36] Weinig tijd gehad om wat nieuws te maken voor de website. Ik heb al wel nieuw fotomateriaal voorbereid. Verder ben ik bezig om een php hulp programma te gaan gebruiken waarmee ik makkelijker een nieuwe webpagina kan aanmaken en makkelijke kleine en grote aanpassingen kan maken. Dit hulp programma is bijna klaar voor gebruik. Het scheelt een hoop werk als ik de namen en mappen van bestanden niet meer zelf hoef in te tikken. Oh ja, een week geleden heb ik in Almere een fraaie avondfoto gemaakt.

[2009-04-06 14:22:21] De afgelopen weken zijn er een paar kleine aanpassingen op de website gemaakt. Binnenkort volgt er weer een beschrijving van een wandeling die ik vorige week heb gelopen. Dat was dus de NS Kampina wandeling, een zeer afwisselende en leuke wandeling! Een paar dagen geleden zag ik een grappig paddenstoeltje onder een laagje bladeren. Het bleek een aardster te zijn ... Het paddenstoeltje is slechts een paar centimeter groot en kan dus makkelijk over het hoofd worden gezien.

[2009-03-16 21:19:20] De afgelopen weken kris kras door Nederland gereden voor mijn werk. Oftewel geen tijd voor mijn website. Ik heb nog wel tijd gevonden om een artikel te schrijven over XAMPP, php en mysql. Dit artikel wil ik gaan bewerken voor de webontwerp pagina. Tijdens een wandeling vorige week, kwam ik beversporen tegen langs de Hoge Vaart in Almere. Bijgaand een foto. Nog even voor de statistiek: vragen over de Primefilm scanner en software ontwikkeling blijven regelmatig binnenkomen.

[2009-02-16 10:56:20] De afgelopen weken druk bezig geweest met php en mysql. Ik wil het onderhoud van bijvoorbeeld de foto pagina's vereenvoudigen. Dat is best wel veel werk. Voor een kennis wilde ik een draadloos netwerk installeren met WPA2 beveiliging. Alleen dat ging dus helemaal niet zo makkelijk. Uiteindelijk bleek Windows het hoofdprobleem. Als resultaat heb ik de netwerk informatie aangepast. De afgelopen weken heb ik ook een aantal gecrashde computers mogen oplappen. Al met al veel kansen gehad om weer mensen blij te maken en nieuwe dingen te leren. En ja, het leukste was om iemand smilies te leren gebruiken in Outlook. Een smiley zegt soms meer dan vele woorden ...

[2009-02-02 13:51:13] Een aantal wijzigingen gemaakt op de site. O.a. is de Teletekst pagina geactualiseerd. Vorige week heb ik gewandeld op de Veluwe, deze wandeling komt nog op de site. Gisteren heb ik gewandeld in het Kotterbos en het Fluitbos in Almere. Er waren spechten en edelherten te zien. Bijgaand een edelhert.

[2009-01-19 14:55:36] Inmiddels staat de beschrijving van mijn nieuwe Media Center op de website. Tevens heb ik de MijnPc pagina geactualiseerd. Dat betekent ook dat ik de benchmark informatie heb ververst. Eerlijk gezegd vind ik de resultaten niet meevallen.

[2009-01-13 23:31:00] Wat kleine dingetjes op de site aangepast zoals mijn Epox 8RDA3+ systeem die kapot is gegaan. Inmiddels is deze vervangen door een Asus P5QL SE systeem die nu draait op Windows Vista. Dat is toch wel een stuk sneller dan ik gewend was! Zelfs Vista vind ik prettig in het gebruik ... Van dit nieuwe systeem heb ik nog geen beschrijving gemaakt.

[2009-01-05 14:30:53] De website is zojuist verhuisd. De website kan nu over meer functionaliteit beschikken. Bijgaand nog een ontbijtgast die ik heb kunnen fotograferen.

[2008-12-31 12:19:59] Voor de 2e keer oliebollen gebakken. Het resultaat is nu beter dan vorig jaar. En ja, gewoon bloem met gist gebruikt. Dit jaar voor de 1e keer appel beignets gemaakt. Volgend jaar iets korter in de olie, deze zijn erg gaar geworden. Wel spannend want ja hoeveel bloem er om de appel moest? Recepten komen tezijnertijd op mijn site, want dat kost me dan minder zoekwerk. Oh ja, de beste wensen voor het nieuwe jaar!

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button