Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurKijk ook eens op www.natuurspoor.nlPaddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 44.192.254.173
Bezoekers= 1983285     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 25 sep 2023 t/m 01 oct 2023

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 31 t/m 40 (totaal=130)
[2010-06-18 22:20:25] Het is ruim 6 weken geleden dat ik iets over de website heb gemeld ... De tijd om de bloemetjes te bekijken of buiten te zetten is duidelijk weer aangebroken ... Wat betreft de website, ik heb de Valkenswaard-Eindhoven wandeling toegevoegd. Heel bijzonder was dat ik tijdens die wandeling een bosbeekjuffer heb gezien! En er waren nog meer bijzonder gebeurtenissen, zoals het betrappen van twee parende lantaarntjes, het bewonderen van stoomtractoren, het zien van gele morgensterren, het vinden van een bijenorchis, het fotograferen van een tweestippelig lieveheersbeestje en het opgraven van een kleine watersalamander (in mijn achtertuin). Tja, welke foto zou ik nu toch moeten kiezen?

[2010-05-03 16:50:40] De site is uitgebreid met twee nieuwe wandelingen, namelijk eentje in het Lauwersmeergebied en eentje naar Cruquius. Sinds kort is nu per groep te zien uit welke landen de website bezoekers lijken te komen. Het onderwerp software is het meest populair bij de buitenlandse lezers. Het onderwerp wandelen krijgt toch ook opvallend veel buitenlandse lezers. Komt dit nu door de zoekwoorden of is dit gewoon toeval?
Het kiezen van de foto was dit keer best moeilijk. Wat is leuker, fraai roodgekleurde lucht ten gevolge van vulkaanas, de Almeerse skyline of een blauwborst die om aandacht leek te vragen?

[2010-04-05 20:46:34] Het is Pasen, daarom een toepasselijke sfeervolle foto. De website is recent uitgebreid met een wandeling nabij Woerden (Zegveld). Meer website statistiek over landen en talen is in voorbereiding.

[2010-03-16 20:27:04] De nieuwe website draait nu een aantal weken. De nieuwe opzet lijkt goed aan te slaan, tenminste, ik bespeur verdubbeling van het aantal vragen over allerlei onderwerpen op de website! Ik heb de afgelopen weken een aantal onderwerpen aangepast, zoals audio in mijn huiskamer, virtueel geheugen en digitale fotografie.
De afgelopen weken heb ik weinig gefotografeerd en daardoor had ik weinig gelegenheid om bijzondere kiekjes te maken. Een leuk intermezzo was er vorige week wel. Tijdens het maken van een foto rapportage, kwam ik terecht in een TV rapportage. Best leuk om dat weer eens mee te maken want het maakt een bijeenkomst toch net weer even iets anders.

[2010-02-12 11:46:32] Goed nieuws, alle oude website informatie is vernieuwd en overgezet naar het nieuwe formaat. Beide website varianten draaien nog wel naast elkaar ... binnen een week zal de nieuwe website definitief in gebruik worden genomen. De meest zichtbare verandering is (ook al te zien op de oude versie) is de top tien van de meest gelezen onderwerpen. Bij thuisnetwerk zijn er twee nieuw onderwerpen, namelijk Mediastreaming van PC naar TV en Hergebruik van een oude (W)Lan (modem/)router.
Met de huidige sneeuw is veel te beleven. En dit leidt zo nu en dan tot een leuke tafereeltje. Zoals deze toevallig passerende reiger die mogelijk op zoek was naar eten of gewoon wilde uitrusten. Deze opname heb ik overigens gemaakt vanuit mijn huis.

[2010-01-06 09:47:31] De vernieuwde website vordert, de grootste zichtbare verandering is een opdrachtbalk. Dit is mijn oplossing om kaping van de onderwerpen een beetje zichtbaarder te maken. Nu is dit slechts kosmetisch, merkbaarder is de site veel meer bezoekers krijgt dan ik had gedacht. Dit kan ik zien omdat dit nu geteld wordt voor bijna alle onderwerpen op de site. Wanneers ik tijd heb, volgt er binnenkort een top 3 of top 5 van populairste onderwerpen. De vernieuwde website zelf is vooralsnog onzichtbaar ... Nog even geduld dus.
Oh ja, bijgaand plaatje heb ik op nieuwsjaardag geschoten. Best raar, ik loop nabij de Oostvaardersplassen. Ik zie op ruim 10 meter afstand een vos lopen ... ik denk die heb ik nog net op de foto, een paar tellen later staat die voor mijn neus! De vos snuift wat en kijkt me enigszins koddig aan. Daarna loopt deze gewoon weer verder ... De wandeling werd hierdoor een bijzondere winter ervaring. Maar dit was nog niet alles. Om op de wandelplek te komen moest ik over de Knardijk rijden, en het laatste stuk van de weg was bedekt met ijs en dus nogal glad. Voor mij reed een auto die pirouettes ging draaien dus helemaal happy voelde ik mij niet. Achter mij reed een auto die nogal veel haast leekt te hebbe. Toen die ook een pirouette ging draaien, tja, toen kreeg ik het best even benauwd. Niet remmen en geen gasgeven dacht ik, dan moet het lukken, en ja zo ging het gelukkig ook.

[2009-12-30 12:28:59] De website aanpassingen gaan snel en mogelijk gaat er wel eens wat mis. De oude informatie wordt overgezet naar een nieuw formaat. De resultaten zijn onthutsend, de top 3 van de meest gelezen onderwerpen wordt steeds duidelijker: 1 thuisnetwerk, 2 audio en vooralsnog op 3 fotobewerking. Bij fotobewerking is met name het onderwerp scanners favoriet. Nu zijn nog niet alle onderwerpen omgezet, zoals thuisnetwerk, fotobewerking en de vele foto onderwerpen. En ja, eigenlijk was de aanpassing met name bedoelt voor het makkelijker weergeven van de foto onderwerpen ...
Helaas gaat er ook wel eens wat mis, mijn nieuwe Iomega backup HD bleek binnen 2 maanden defect ... (zie foto voor een hdtune plaatje). Daarbij doet mijn werkcomputer moeilijk (zo nu en dan geen HD of muis herkenning) en mijn Multimedia computer loopt vast op de geluidsweergave. Dus er is genoeg werk te doen, terwijl er buiten ook nog sneeuw ligt ... Op de Almere en Parkwijk foto pagina is de Almeerse sneeuw in ieder geval al te bekijken!

[2009-12-18 21:52:04] De voorbereidingen om de website na vele jaren een ander uiterlijk te gaan geven, zijn in volle gang. Vernieuwing is vooral nodig om de informatie voor mijzelf beheersbaar te houden. Verder bleek door het toevoegen van extra tellers op nog niet getelde onderwerpen, dat de website meer bezoek krijgt dan ik dacht. Tot nu toe kan ik 1/3 van het website bezoek volgen en dat levert dus een onvolledig totaalbeeld op. Interessant is dat de website ook geschikter zal worden gemaakt voor WebTV. WebTV kent geen muis bediening, hierdoor blijft bepaalde web informatie voor de WebTV bezoeker verborgen. Aan dit alles wordt dus gewerkt, mogelijk dat binnenkort de Wandelpagina als proef de nieuwe look zal tonen.

[2009-11-25 23:26:39] De afgelopen weken is de website weer wat aangepast. Binnenkort is te zien welke onderwerpen op deze site het meest bekeken wordt. De site lijkt ook te worden bezocht door mobiele gebruikers. De opzet van de site is helaas nog niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Vandaag een test met WebTV uitgevoerd! De Welkom pagina ziet er best leesbaar uit. Het is overigens een bijzondere ervaring om met de TV afstandsbediening al surfend de site te bekijken ...

[2009-10-31 16:02:10] De website is voorzien van nieuwe tellers. Dit heeft twee voordelen. Het aantal bezoekers en het aantal echte pagina hits worden nu apart geteld. Het herlezen van een pagina telt niet meer mee als een nieuw bezoek. Verder wordt er nu browser informatie bewaard om na te gaan welke software u (de bezoeker) gebruikt. Op de Welkom pagina is de eerste informatie al zichtbaar gemaakt, hier wordt nu software informatie, het ip adres en de bezoekersteller getoond. De getoonde informatie kan overigens onjuist zijn. Ik ontvang graag een berichtje als dat het geval is.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button