Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurKijk ook eens op www.natuurspoor.nlPaddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 34.229.63.28
Bezoekers= 1983285     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 23 nov 2023 t/m 29 nov 2023

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 61 t/m 70 (totaal=130)
[2008-12-28 12:30:37] De afgelopen week stond in het teken van de kerst. Zo kwam de SBS6 kerstparade weer langs. Deze parade is uiteraard te bekijken op mijn Almere fotopagina! De kerst betekent ook familie bezoeken. Daarbij was er gelukkig nog tijd om een deel van de route Kerkepaden en Tichelroutes te lopen. Een fotoverslag van deze wandelroute is overigens te vinden op mijn wandelpagina. Verder heb ik de kerstfilm Bienvenue chez les Ch'tis in Cinescope gezien. Dat was kort samengevat: een hardstikke leuke film.

[2008-12-15 20:56:49] Ik heb de Webdesign pagina weer wat bijgeschaafd. Het kostte me wat zoekwerk, en gelukkig heb ik de titel, van het door mij gebruikte Php5 boek, teruggevonden. Met Mysql en Php ga ik zelf ook weer aan de slag, een flexibel en interactief nieuwspagina en een eenvoudige winkel moeten brood op de plank brengen. Het Teletekst project vordert gestaag, alleen brengt dat geen brood op de plank. Het is best lastig om de stroom bitjes tijdig om te zetten in een leesbare Teletekst pagina. Er zit ook fasttext en datacast informatie tussen, dus de data moet wel gefilterd worden. Voor het eerst ook de transparant optie gebruikt in Windows. Deze optie kan ik mogelijk toepassen voor de weergave van de ondertiteling. In theorie kan dit weergegeven worden door de video frames te voorzien van tekst. Helaas kost dat zelfs op een snelle computer enige tijd. Daar verzin terzijnertijd wel weer een oplossing voor.

[2008-12-05 09:25:35] Kleine wijzigingen gemaakt aan de website, oa op de Webdesign pagina en de Teletekst pagina. Naar aanleiding van een vraag van een Noors bedrijf, is het mij gelukt om Teletekst rechtstreeks vanaf de TV kaart in te lezen. Dat betekent dat ik binnenkort alle informatie binnen een paar minuten op mijn computer kan bekijken. Deze week met computerhulp voor iemand de Windows weer toegankelijk gemaakt, gelukkig had hij zijn informatie netjes gebackuped. Mijn advies aan hem was om bij een nieuwe aanval toch echt die computer uit te zetten. Verder heb ik voor een kennis 7 foto dvds gebrand. Zij heeft dus binnen een jaar meer dan 30GB beeldmateriaal geproduceerd ...

[2008-11-22 09:16:03] Heel soms sta ik voor een verrassing, wat zit daar nou weer voor een beest? Het lijkt er op dat de spin gevangen zit een in in een door een andere spin gesponnen wit jasje. Of is het toch ijs? Zo koud was het vanochtend toch nog niet? Ik heb dit zelf nog nooit zo mooi gezien.

[2008-11-20 23:23:10] Deze week mijn audio stereo pagina wat kleurrijker gemaakt. Verder her en der wat taalfoutjes gecorrigeerd. De parkwijk fotopagina is verrijkt met twee paddenstoelen foto's gemaakt in mijn eigen tuin. Deze week ook wwer wat computerhulp gedaan: ik heb audio driver probleem opgelost en ik heb iemand kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe computer.

[2008-11-14 23:11:06] Afgelopen weekend een leuke wandeling gemaakt in Markelo. Een reden voor mij om daarom een aantal wandelingen aan mijn hobby pagina toe te voegen. Deze week een nieuwe harde schijf (500GB) in mijn Media Center PC geplaatst. Nu kan ik weer nieuwe opnames maken, de oude 160GB schijf was vol. De 160GB zal verhuizen naar mijn werk PC. Deze week overigens twee reacties ontvangen over mijn Primefilm scanner onderwerp. Dat is dus een populair onderwerp aan het worden ...

[2008-11-05 23:16:11] Weinig tijd gehad om informatie te vernieuwen of toe te voegen. Wel tijd gehad om wat rond te struinen en daarbij mijzelf ergens op internet terug te vinden (in dit geval dus op salsa-workshop.nl). De foto is al een beetje oud en ik weet niet zeker wanneer die gemaakt is. De kleding wijst op half februari of begin juli. De HCC-dagen komen er aan, het is mijn bedoeling om de groep Webontwerp van de CompUsers gg te helpen. Misschien dat binnenkort een nieuw artikel op de site komt, misschien iets over DigiOz, WAMP of LAMP.

[2008-10-22 23:27:29] De teller informatie op mijn website levert interessante resultaten op. Het onderwerp thuisnetwerk trekt de meeste belangstelling. Daarna volgen kort na elkaar de onderwerpen dia/negatief scanner, audio, fotobewerking en Weetjes. Met name het onderwerp dia/negatief scanner trekt opvallend veel aandacht. Waarom? Dat zou ik zo niet weten. De pagina geeft achtergrond informatie en helaas kan ik alleen informatie geven over al wat oudere scanners. Email is populairder dan het gastenboek. De meeste vragen per email gaan over software ontwikkeling, het thuisnetwerk en audio. Het onderwerp software ontwikkeling trekt met name buitenlandse bezoekers van over de hele wereld aan!

[2008-10-19 13:35:39] De Webdesign pagina is aangevuld met informatie over het gebruik van ftp en eventuele alternatieven. Vorige week ook een leuk paddenstoeltje gevonden: een knotszwammetje. Het paddenstoeltje lijkt overigens wel wat op de rupsendoder.

[2008-10-10 21:08:46] Mijn collecteopbrengst is gisteravond geteld, of het er om ging, tijdens het tellen ging de spiksplinternieuwe telmachine kapot. Nog wat tijd gevonden om mijn Pinnacle PCTV 310i TV kaart wat beter te bekijken. De connectors op deze TV kaart zijn zeer mager gedocumenteerd. Op mijn site is nu wat meer informatie over deze connectors te vinden. Ook gezocht naar een foto die ik in oktober 2004 had gemaakt. Een foto van Walstroleeuwebek. Een mooie bloem die ik nog niet op mijn site geplaatst. Ik moest er aan denken toen ik bedacht hoeveel soorten leeuwebekken ik dit jaar al had gezien (behalve die dan).

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button