Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
pcpret.nl: wandelen, fotografie, audio en computer weetjes!
WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button
Bloem van watermuurKijk ook eens op www.natuurspoor.nlPaddestoel

Foto's
Weetjes
Audio
Software
Wandelen


Meest gelezen onderwerpen:
Website blog...
Mediastreaming van Windows P...
Pingen en een IP adres vinde...
Gastenboek lezen...
Geluidsapparatuur aansluiten...
UTP, straight en cross ...
Schrijf een bericht...
Windows 7, 8 en 10 in een th...
Gastenboek schrijven...
Een thuisnetwerk aanleggen...

OS=
Browser=
IP adres= 34.229.63.28
Bezoekers= 1983285     Meer ...
(Vanaf 27-10-2010)

Please type over
Land informatie van bezoekers, 23 nov 2023 t/m 29 nov 2023

Website Blog van de auteur

Toon de berichten 71 t/m 80 (totaal=130)
[2008-10-05 12:32:04] De collecte zit er weer op en dus weer meer tijd voor andere activiteiten. Bijgevoegd een foto gemaakt tijdens het eten na een leuke boswandeling tussen Baarn en Lage Vuursche. De afgelopen week ook mijn Media Center pagina iets aangepast. Na een nieuwe installatie van Windows Media Center 2005 bleek de Standby optie niet direct te werken. De nieuwe installatie was nodig na een mislukte SP3 installatie. Mijn werk PC bleek de afgelopen weken niet meer uitgezet te kunnen worden. Met de plaatsing van een nieuwe netvoeding lijkt dit euvel gelukkig te zijn verholpen.

[2008-09-17 20:23:39] Toch alweer een paar weekjes geleden dat ik wat nieuws had te melden. Tja, druk, druk, druk. De collecte Dierenbescherming komt eraan, en dat betekent dus collectanten bellen en collectebussen wegbrengen. Dat betekent niet dat ik niks gedaan heb aan de site. Toegevoegd is een fotopagina over mijn wandelvakantie in Spanje. Dat betekent ook niet dat ik geen tijd heb voor computerhulp. Gisteren heb ik iemand kunnen helpen om het probleemloze UPC Wlan kastje bruikbaar te maken. De Vista netwerk wizard bleek toch enigszins onduidelijk in het gebruik. Er was gepoogd 2x een PPoE verbinding in te stellen voor UPC, tja, niet nodig. Probleem was de herkenning van de Wlan en de acceptatie van de opgegeven codes. Oh ja, de belasting perikelen lijkt een goede afloop te krijgen. Wat resteert zijn, denk ik, 2 mislukte pogingen van het UWV om mijn juiste inkomen voor 2006 te berekenen. Ik ontvang ook nog geld terug en dat is mooi meegenomen.

[2008-09-05 20:37:10] Vandaag heb ik mijn eerste pepernoten 2008 gekocht. Misschien wel wat vroeg, anderzijds, het herinnert me weer aan de Spaanse zon of ook wel de reis van de Amarula (een medereizigster had een fles van dit verleidelijke spul meegenomen). Binnenkort volgt een fotopagina over mijn vakantie.

[2008-08-31 13:44:44] Net terug van vakantie uit Spanje. Ik heb met een enthousiaste groep gewandeld in de Sierra Nevada. Thuisgekomen bleek het ook hier mooi weer te worden. Dat betekende tuinonderhoud en een begin maken met het schilderen van mijn huis. Een min of meer trieste vondst was de levenloze rups van een pijlstaart vlinder. Desondanks interessant dat deze in mijn tuin voorkwam.

[2008-08-13 20:37:29] Gisteren informatie over het Windows Vista PerfMon op de Weetjes pagina geplaatst. Een interessant programma dat diepte en hoogtepunten van het besturingssysteem weergeeft. Een topper is de melding dat het besturingssysteem (Vista?) niet meer werkt en dat dan ook nog met een goed cijfer.

[2008-08-09 23:28:24] De Weblog heeft een iets ander uiterlijk gekregen. Binnenkort krijgt ook het Gastenboek dit vernieuwde uiterlijk. Dan volgt binnenkort ook een UWV logboek (ook bedoeld voor positieve uitingen). Dit omdat ik de zoveelste bezwaarprocedure tegen het UWV ga starten vanwege een WW uitkering in 2006. Kon men mij eerst niet vertellen hoeveel vakantiedagen ik nog over zou hebben. Of waarom ik plotseling 37,50 euro terug zou moeten betalen. Nou heb ik vandaag een brief ontvangen dat het heel normaal is om een jaaropgave te maken van de uitgekeerde bedragen zonder rekening te houden met de eventueel terugbetaalde bedragen. Verder bevatte de jaaropgave 2006 nog een storende fout, het loon ZVW was zomaar 5000 euro hoger dan ik zelf zou verwachten. Tja, ik hoop dat ik de enige ben met dit soort problemen. Zo niet, dan ben ik benieuwd naar de ervaringen van anderen.

[2008-08-02 23:38:40] Net klaar met het bakken van een voorraadje speculaas. Nu even tijd om weer wat te doen aan mijn weblog. De Windows XP, Vista en de algemene Windows netwerk pagina heb ik de afgelopen dagen een beetje aangepast. Ook verder gegaan met het reorganiseren van mijn computer software op diskette (feitelijk op te ruimen). Tja, dat er dus wel bijna 1000 en meer dan 20 jaar weemoed.

[2008-07-23 20:24:37] Deze week tijd gehad om de netwerk pagina (Windows XP) aan te passen. Iets toegevoegd over de gast login en internet security cq firewall. Verder iets over mijn notebook toegevoegd in ondere andere PC historie.

[2008-07-19 21:44:52] De Almare heeft vorige week ook een leuk artikel geschreven over Orchideeen in Almere. Ik ontvang veel reacties over dit onderwerp! De afgelopen week tijd gehad om de foto pagina aan te passen. Verder heb ik informatie over mijn oude notebooks op de site geplaatst. Daar valt nog veel meer over te vertellen, maar eerst moet ik ergens beginnen. Ook nog wat geknutseld met netwerken en Vista. Belangrijkst is denk ik toch dat het me gelukt is de belasting informatie boven water te krijgen. De belastingdienst, het UWV en ik komen met verschillende bedragen. Het is voor mij duidelijk dat het toch gaat om een verschil van 4000 euro. Het domste van dit alles is dat het zelfs in mijn voordeel lijkt te zijn. Waarom vertelt de belastingdienst dat niet eens? Waarom eerst een rare brief sturen die alleen maar vragen oproept?

[2008-07-05 22:17:29] Vandaag weer een dag van uitersten. Een leuke verrassing was dat Almere Vandaag een artikel over Orchideeen in Almere heeft gepubliceerd. Een paar schoonheidsfeitjes, duinvegetatie is duinzand geworden en zand uit de Noordzee ipv het IJsselmeer is te zoute geworden. Een leuke vondst voor mij was Zonnedauw tijdens een orchideeen inventarisatie. De domper kwam van de belastingdienst die vind dat ik voor 2006 te weinig heb opgegeven. Of dat echt zo is, dat is nogal wat uitzoekwerk. Verder ontbreekt voor dat bedrag nou net de jaaropgave. Hopelijk kan ik die alsnog bemachtigen.

[ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]

Terug naar het Begin.


WelkomStuur berichtGastenboekLinks RSS button